Margrit ter Stege Loopbaanadvies

 

 

Even voorstellen

15 jaar succesvol in loopbaanadvies en coaching

Ik ben Margrit ter Stege, geboren in 1962. Nadat ik mijn talenstudie aan de Universiteit van Groningen had afgerond, heb ik in het onderwijs gewerkt.
Op een gegeven moment begon het te kriebelen. Ik was toe aan een volgende stap, wilde mijn horizon verbreden.
Maar ja, ook ik liep tegen de bekende vragen aan:
Wat wil ik dan gaan doen? Wat voor banen zijn er allemaal? Hoe ziet de arbeidsmarkt er eigenlijk uit? Antwoorden kreeg ik door het nuttige met het aangename te verenigen, via een baan in de werving- en selectiewereld.
De expertise die ik hierin heb opgedaan biedt ook in mijn huidige werk een belangrijke meerwaarde. Datzelfde geldt voor mijn opleidingen en werk in verschillende leidinggevende- en managementfuncties.
Dit heeft mij een schat aan praktische ervaring opgeleverd.


Ik ben dus wat je noemt een er­va­rings­des­kun­di­ge in mijn hui­di­ge vak­ge­bied. Specialistische kennis heb ik verkregen door de opleiding tot loopbaanadviseur te volgen.
Het oprichten en run­nen van mijn eigen bu­reau voor loop­baan­be­ge­lei­ding in 2008 was voor mij dan ook een lo­gi­sche stap.
Inmiddels heb ik jarenlange ervaring als loopbaancoach en coach voor persoonlijke en functionele effectiviteit en ik doe dit werk al die tijd met veel plezier. Klanten ervaren het traject als prettig, persoonlijk, leerzaam en zeer effectief.   
Mijn score bij het klanttevredenheidsonderzoek van zowel 2020 als 2021 en 2022 een 9.1!