Margrit ter Stege Loopbaanadvies

 

 

Samenwerking

Ik werk zelfstandig, maar bundel graag mijn krachten met specialisten waar nodig. Het uitgebreide netwerk dat ik door de jaren heen heb opgebouwd kan ik waar nodig inschakelen in elke fase van het loopbaanadviestraject.

Talentanalyse

Dit is een ef­fec­tie­ve, kwa­li­ta­tie­ve en ob­jec­tie­ve on­der­zoeks­me­tho­de, met als doel het ge­de­tail­leerd in kaart bren­gen van en het in­zicht geven in jouw eigen unie­ke vaar­dig­he­den en ta­len­ten.
Deze testen zet ik zelf in in een loopbaantraject. Heb je specifieke wensen, dan werk ik hierin o.a. samen met Roel & Jasper

Communicatie en presentatie

Hoe communiceer je met anderen? Hoe presenteer je jezelf? In overleg met jou kunnen we hieraan werken. Ik werk voor diverse bureaus als trainingsacteur. Tijdens het loopbaantraject zal ik waar nodig deze expertise inzetten. Zo is het mogelijk om met mij in de rol van ‘acteur’ presentatietechnieken en/of communicatievaardigheden te trainen.

Ook huur ik indien gewenst een trainingsacteur in.

Meer professionals

Tijdens een traject wordt vaak inzichtelijk of het nodig, gewenst en/of nuttig is om externe specialisten in te schakelen.

 


Denk bv aan starteradvies, gezondheidsadvies, burn-out specialisatie, werving en selectie, psychologische ondersteuning etc. Ik heb snel en direct toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals.

Collega loopbaanadviseurs

Met een aan­tal loopbaanadviseurs werk ik nauw samen. Wij hebben dezelf­de op­lei­dings­ach­ter­grond, maar geven daar na­tuur­lijk onze eigen kleur aan. Wij delen het en­thou­si­as­me voor het thema ‘mens en werk’, wer­ken re­sul­taat­ge­richt en zijn elkaars sparringpartner.