Margrit ter Stege Loopbaanadvies

 

 

Samenwerking

Ik werk zelfstandig, maar bundel graag mijn krachten met specialisten waar nodig. Het uitgebreide netwerk dat ik door de jaren heen heb opgebouwd kan ik waar nodig inschakelen in elke fase van het loopbaanadviestraject. Voor de volgende specialisaties maak ik regelmatig gebruik van externe expertise.

Talentanalyse

In samenspraak met de klant is het mogelijk een talent-analyse af te nemen. Dit is een effectieve, kwalitatieve en objectieve onderzoeksmethode, met als doel het gedetailleerd in kaart brengen van en het inzicht geven in de eigen unieke vaardigheden en talenten.

Training, advies, testen op maat

Op het gebied van trainingen en testen op maat werk ik regelmatig samen met Sylvia van Pijkeren van Roel &Jasper.

Communicatie en presentatie

Hoe communiceer je met anderen? Hoe presenteer je jezelf? In overleg met de klant kunnen we hieraan werken. Ik werk voor diverse bureaus als trainingsacteur. Tijdens het loopbaantraject zal ik waar nodig deze expertise inzetten. Zo is het mogelijk om met mij in de rol van ‘acteur’ presentatietechnieken en/of communicatievaardigheden te trainen.

Meer professionals

Tijdens een traject wordt vaak inzichtelijk of het nodig, gewenst en/of nuttig is om externe specialisten in te schakelen.

 

Denk bv aan starteradvies, gezondheidsadvies, burn-out specialisatie, werving en selectie. Ik heb snel en direct toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals.

Collega loopbaanadviseurs

Met een aantal collega’s hebben wij het Loopbaanadviesnetwerk Nederland opgericht.
Zie www.loopbaanadviesnetwerk.nl Wij hebben allemaal dezelfde opleidingsachtergrond, maar geven daar natuurlijk onze eigen kleur aan. We delen het enthousiasme voor het thema ‘mens en werk’, werken resultaatgericht en zijn te vinden in heel Nederland.

Het loopbaanspel

Het loopbaanspel maakt deelnemers aan een loopbaan- of studiekeuzetraject op speelse wijze bewust van hun persoonlijke kwaliteiten en motivatie. En ook van hun voorkeuren ten aanzien van werk. Dit spel kan ingezet worden tijdens de onderzoeksfase in een loopbaantraject; ik verzorg dit zelf.